Sunday, January 27, 2008

Riksförbundet för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning

Hej och välkommen till Solidaritetsbloggen

Solidaritetsbloggen är stället för dig som tror på att världen faktiskt kan bli bättre om vi delar med oss och hjälper varandra. I snart två år har bloggens medlemmar skänkt en hundring i månaden till olika välgörande ändamål och som tack fått glädjen av att ge samt länken till sin blogg publicerad på sidan. Efter förra månadens insamling till BRIS är vi nu uppe i 43800 kronor i sammanlagd insamlad summa.

Den här månaden går hundringen, efter tips från en medlem, till FUB, Riksförbundet för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning. FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning ska kunna leva ett gott liv. De bevakar medlemmarnas intressen gentemot myndigheter, ger stöd och hjälp till sina medlemmar, är involverade i biståndsverksamhet och jobbar med information om utvecklingsstörning.

Att hänga på i Solidaritetsbloggen är enkelt och säkert. Du klickar in dig på FUB:s stödsida, klickar i beloppet 100 kronor samt att du vill betala med kort. När transaktionen är genomförd får du upp en tacksida i din webläsare. Kopiera adressen till denna och maila den samt adressen till din blogg till farsan-baloo@hotmail.com. Snart finns din bloggs länk nere till höger på Solidaritetsbloggssidan.

Observera att det inte finns någon möjlighet för någon annan än bidragstagaren att tjäna pengar på solidaritetsbloggen. Här finns ingen reklam och alla pengar går direkt från den som ger till den som får.

mvh / Marcus

Labels: , , , , ,

2 Comments:

Blogger Batbut said...

nu har jag fixat! Sent men ändock....

7:05 AM  
Blogger Pumita said...

Är det nåt på gång för februari?

Ha en bra helg!

5:05 AM  

Post a Comment

<< Home