Wednesday, June 27, 2007

Hjärt-Lungfonden Hjärtsjuka Barn

Välkommen till Solidaritetsbloggen, stället för bloggare som har hjärtat på rätta stället

Vi är ett gäng bloggare som varje månad skänker en tanke, och en hundralapp, till alla som inte födds under samma lyckliga stjärna som oss själva. Under snart ett och ett halvt år har vi samlat in ca 35000 kronor till olika välgörande ändamål. Den här månaden går vårt bidrag till Hjärt och Lungfondens insamling för forskning om Barnkardiologi, hjärtsjukdomar hos nyfödda barn.

Att vara med i Solidaritetsbloggen är enkelt och det finns inga kryphål för dina pengar att försvinna ner i. Hundralappen förs över direkt på nätet från din internetbank eller ditt betalkort till Hjärt och lungfonden. Klicka i att du vill skänka dina pengar till Barnkardiologi. Var noga med att fylla i din mailadress. Vidarebefordra tackmailet du får till farsan-baloo@hotmail.com och skriv din blogs adress i meddelandet. Snart finns dina pengar med i "insamlad summa" och länken till din blogg nere till höger.

För gärna budet om solidaritetsbloggen vidare i bloggosfären. Ju fler vi är ju mer nytta kan vi göra och det är extra kul att hjälpa när man gör det tillsammans med andra!


Trevlig sommar / Marcus

Labels: , ,

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kul att fler försöker använda blogg-verktyget för ett gott ändamål! Kepp up the good work och gör gärna ett besök hos mig på www.metrobloggen.se/godhet

2:34 AM  
Blogger Farsan_Baloo said...

Jag gör mitt bästa men just nu jobbar vi solidaritetsbloggare i kraftig motvind. Jag vägrar dock tro att det av sveriges alla bloggare bara finns 9 personer som vill vara med och fortsätter därför envist...

12:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ja keep up the good work! Så försöker jag göra det samma. Inser ju dock naturligtvis att det krävs långsiktigt arbete och att sommaren inte är den bästa årstiden... Trevlig sommar iaf!

11:28 AM  
Blogger Pumita said...

Jag tänker inte ge upp hoppet heller! Ser framemot nästa omgång. Ha en skön helg!

2:04 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home