Sunday, December 30, 2007

BRIS

Hej och välkomna till Solidaritetsbloggen

Solidaritetsbloggen är den självklara samlingspunkten för bloggare med samvete. I drygt ett och ett halvt år har bloggens medlemmar skänkt en hundring i månaden till olika välgörande ändamål. Efter förra månadens insamling till Rädda Barnen är vi nu uppe i sammanlagt 42 700 insamlade kronor.

Den första insamlingen på det nya året går till BRIS, "Barnens rätt i samhället. BRIS verkar som en länk mellan barn, vuxna och samhälle och bistår utsatta barn och unga med råd och stöd, samt underlättar för denna grupp att föra en dialog med vuxna."

Att vara med i Solidaritetsbloggen och tillsammans med andra bloggare göra världen lite bättre är enkelt och säkert. Klicka in dig på BRIS gåvosida, följ anvisningarna och fyll i 100 kronor som summa. När transaktionen är klar får du upp en tacksida i din webläsare. Kopiera adressen till denna och skicka den i ett mail till farsan-baloo@hotmail.com. Glöm inte att i mailet skriva din bloggs adress så att din egen sida kommer in bland länkarna nere till höger.

Gott nytt år / Marcus

2 Comments:

Anonymous Janne said...

Vad duktiga ni är!
Tyvärr är jag arbetslös sedan några år och har inga marginaler som familjeförsörjare.
Önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!

2:51 PM  
Blogger Batbut said...

Sent omsider... så har jag betalat 200 riksdaler

6:14 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home