Wednesday, July 25, 2007

Världsnaturfonden

Hej...
Och välkommen till Solidaritetsbloggen, stället för bloggare som har hjärtat på rätta stället.

Vi är ett gäng bloggare som varje månad skänker en hundralapp till en gemensam välgörenhetsorganisation. Under snart ett och ett halvt år har vi samlat in 36200 kronor till bland annat Bris, Naturskyddsföreningen, Plan Sverige och Unicef.

Den här månaden går vårt bidrag till WWW, Världsnaturfonden. Världsnaturfonden driver ett flertal olika miljöprojekt. Bland annat försöker de att påverka Östersjöns politiker att minska övergödningen som leder till algblomning och hjälpa fattiga bönder och skogsbrukare i Syd att odla hållbart.

Världsnaturfondens arbete finansieras till stor del av privata bidrag. Hjälp oss att hjälpa WWF att hjälpa oss alla genom att klicka in dig på Världsnaturfondens bidragssida. Fyll i dina uppgifter och klicka dig vidare. Kopiera adressen till den tacksida du får upp efter genomförd överföring och skicka denna till farsan-baloo@hotmail.com. VIKTIGT! Skriv adressen till din blog i meddelandet så kommer en länk dit upp under insamlingen till höger.

För gärna budet om solidaritetsbloggen vidare i bloggosfären. Ju fler vi är ju mer nytta kan vi göra och det är extra kul att hjälpa när man gör det tillsammans med andra!

2 Comments:

Blogger BGAN said...

Hej, Farsan. I (min) Firefox kommer några bilder upp om mikrolån. Mycket bra grejer men man ser inte riktigt vad det är och det skymmer övriga texten. I Explorer syns dom inte.

3:25 AM  
Blogger BGAN said...

Tack! Nu ser det fint ut igen!

11:52 PM  

Post a Comment

<< Home