Tuesday, September 25, 2007

AMNESTY

Hej och välkommen till Solidaritetsbloggen

Solidaritetsbloggen är samlingspunkten för bloggare med samvete. I drygt ett och ett halvt år har bloggens medlemmar skänkt en hundring i månaden till olika välgörande ändamål. Efter förra månadens insamling till Unicef är vi nu upp sammanlagt 39000 insamlade kronor.

Den här månaden går Solidaritetsbloggens hundring till Amnesty, en politiskt obunden organisation som arbetar för mänskliga rättigheter världen över. Amnestys vision är en värld där varje människa åtnjuter alla de rättigheter som ingår i FNs allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna.

Vill du bli en i gänget? Klicka då in dig på Amnestys gåvosida. Fyll i dina uppgifter och summan 100 kronor. När överföringen är klar får du upp en tacksida med bekräftelse och ett tack för ditt stöd. Kopiera adressen till denna sida och skicka den tillsammans med din bloggs adress till farsan-baloo@hotmail.com. Inom kort kommer ditt bidrag med i den insamlade summan och din bloggs länk in i listan nere till höger.

Det är kul att hjälpa och ännu roligare när man är fler! Sprid gärna budskapet om Solidaritetsbloggen till dina bloggkompisar.

mvh / Marcus

Labels: , , , ,

4 Comments:

Blogger Pumita said...

Jag hittade inte rätt ställe på sidan, bara autogiro för månadsinbetalningar så jag skickade efter ett inbetalningskort istället. Hoppas att det är ok.

12:25 PM  
Blogger Farsan_Baloo said...

Tydligen är visabetalningsfunktionen helt plötsligt förvunnen. Jag har mailat fråga och återkommer med svar. Trist :(

1:08 PM  
Blogger Pumita said...

Vad bra att det funkar nu! Har fixat betalningen via nätet. Det är så mycket enklare. Trevlig helg!

2:01 PM  
Blogger Pumita said...

Hej Marcus! Har du funderat på vem vi ska stödja i oktober? Om inte så kan jag tipsa om att Plan Sverige fyller 10 år (och Plan International 70 år) och skulle säkert bli glada över en födelsedagspresent.

10:36 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home