Tuesday, November 27, 2007

Rädda Barnens Julgåvekort

Hej och välkomna till Solidaritetsbloggen

Solidaritetsbloggen är den självklara samlingspunkten för bloggare med samvete. I drygt ett och ett halvt år har bloggens medlemmar skänkt en hundring i månaden till olika välgörande ändamål. Efter förra månadens insamling till Plan Sverige är vi nu uppe i sammanlagt 41 400 insamlade kronor.

Det är Julmånad och således passar det extra bra att skänka till de som behöver. Månadens biståndsorganisation är Rädda Barnen och med organisationens julgåvekort har du möjligheten att uppmärksamma någon du tycker om genom att ge en hundring i dennes namn.

Vill du bli en av oss Solidaritetsbloggare? Klicka dig då vidare till Rädda Barnens julgåvekortsida. Fyll i dina uppgifter (Glöm inte mailadressen) och beloppet hundra kronor och julgåvekortet kommer att skickas hem till dig. Vidarebefordra bekräftelsemailet från Rädda Barnen till farsan-baloo@hotmail.com tillsammans med din blogs adress. Inom kort hamnar din blogg som länk nere till höger.

Det är kul att hjälpa och ännu roligare när man är fler! Sprid därför gärna budskapet om Solidaritetsbloggen till dina bloggkompisar.

God Jul / Marcus

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home