Monday, March 26, 2007

African Flying Doctors

Hej och välkommen till Solidaritetsbloggen. Bloggen som hjälper DIG att göra skillnad. Under drygt ett år har vi Solidaritetsbloggare samlat in mer än 30000 till välgörande ändamål. Varje månad sätter vi in hundra kronor på ett i förväg bestämt nittiokonto. Inga mellanhänder. Inga avgifter. Inget fuffens.

Den här månaden hjälper vi AMREF (African Medical and Research Foundation), Afrikas egna flygande doktorer. Precis som de flygande doktorerna i den Australiensiska tv-serien hjälper AMREF de som inte kan nås via vanliga vägar. Till skillnad från Geoff och Kate Standish patienter måste dock Afrikas sjuka förlita sig på livsviktigat bistånd. Läs mer på organisationens hemsida.

Bli en av oss genom att klicka in dig på AMREFS donationssida. Välj att donera via VISA/Mastercard eller Diners club. Fyll i dina uppgifter och klicka iväg dem. När betalningen godkänts kommer du till "Tack för din order" sidan. Vidarebefordra denna sidas adress till farsan-baloo@hotmail.com. Skicka också länken till din blog så läggs din bloggs namn till nedan till höger.

Victor Sierra Foxtrot

mvh / Marcus

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home