Friday, February 02, 2007

Världsinfektionsfonden

Hej och välkomna till Solidaritetsbloggen. Stället för oss som bryr oss om lite mer än den egna hemsidan...

Vi är ett gäng bloggare som varje månad skänker en hundralapp till välgörande ändamål och i gengäld blir länkade ned till höger. Hittills har vi tillsammans samlat in 27 000 kronor.

Den här månaden bryr vi oss extra mycket om Världsinfektionsfonden. Världsinfektionsfonden "bildades av framstående forskare och frivilliga krafter i syfte att samla in stöd till forskning och utveckling kring fattigdomens infektionssjukdomar, men också att bidra till ökad kunskap om dessa sjukdomars inverkan på de fattiga samhällena." (www.vif.se)

Vill du bli en i gänget? Klicka i så fall in dig på Världsinfektionsfondens insamlingssida. (OBS, Du kan behöva ändra din webläsare till att tillåta popupfönster). Fyll i hur mycket du vill skänka, minst hundra kronor, och dina peronuppgifter. Avsluta med att ange din mailadress och klicka på skicka.

När betalningen är genomförd får du ett mail från Världsinfektionsfonden. Vidarebefordra detta mail till farsan-baloo@hotmail.com och skriv din egen blogs adress samt hur mycket du skänkt. OBS! Mailet från VIF kan hamna i skräpposten.

mvh / Marcus

3 Comments:

Blogger Pumans dotter said...

Fixat och klart! Nu ska jag bara skriva ett inlägg och ser framemot att få med många nya solidariska kompisar. :)

1:11 AM  
Blogger crrly said...

Ska också betala in nu. Himla bra inlägg! Måste bara anmärka lite på formuleringen "Vi är ett gäng bloggare som varje månad skänker en hundralapp till välgörande ändamål", för jag har faktiskt skänkt mer då och då, och det är det väl flera som har gjort? Rätt ska vara rätt... men det kanske skrämmer bort folk att skriva det på ett annorlunda vis snarare än att locka fler? *funderar*

1:20 PM  
Anonymous Lisa said...

Ledsen farsan Baloo, jag har gått från det oerhört lyxiga livet som student till det lite mindre lyxiga livet som arbetslös.. Så här efter en viss majoritetsskiftning så har jag inte rätt till någon ersättning när jag söker jobb så kommer tyvärr inte kunna medverka i några insamlingar förrän cashen börjar trilla in från något framtida jobb.

6:18 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home